Onze fietsactiviteiten

Ritten

Ben je nog op zoek naar een trainingsrit maar weet je niet direct waar naar toe?
Check dan even onze overzichtslijst met ritten.

Zondagrit

5 december 2021

Programma voor zondag 5 december.

Wij maken jullie er op attent dat de winterperiode ideaal is om de overstap te maken naar een hogere groep als je die ambitie hebt (en denkt dat aan te kunnen).  Afstanden zijn korter en het tempo ligt iets lager.  ’t Is maar een tip.  Blijf er intussen wel aan denken dat rustige ritten in de winter het best zijn om de algemene conditie te onderhouden.

Belangrijk: Vanaf zondag 14 november starten we tijdens de winter opnieuw op Bacwalde. Er zal een kleedkamer open zijn om droge / warme kledij te leggen als u dat wenst voor na de rit. Opgelet, kleedkamer is niet afgesloten! Geen waardevolle zaken achterlaten aub.

Groep

Rit

Afstand

Vertrek

Oranje +

B007 Bornem

Blauw+

B007 Bornem

Blauw

B038 Heist op de Berg

Basic

B0127 Putte

9.30 u

Weektrainingen

Weektrainigen

Op dinsdag en donderdagavond organiseren we trainingsritten van om en bij de 2 uur. We starten de 1e dinsdag na het overschakelen van winter naar zomeruur en eindigen half september.

Dinsdag

Op dinsdag geldt het principe van "losrijden" d.w.z. rustig fietsen met gemiddeld +/- 28 km/h.

Afstand dinsdag: +/- 55 km.

Op donderdag is er keuze uit 2 groepen.

Afstand donderdag: +/- 65 km.

Vertrekuur

Vanaf ... vertrek om 18u30

Vanaf 27 april 2021 vertrek om 18u45

Vanaf 4 mei 2021 vertrek om 19u

Weekritten overdag

Voor fietsers, al dan niet gepensioneerd, die graag overdag in groep een tochtje doen.
De ritten worden twee dagen op voorhand aangekondigd.  Er wordt rekening gehouden met weer en wind.  De ritten zijn gevarieerd van afstand, maar er is één constante: er wordt gereden aan Blauw/Blauw Plus tempo.  Een andere voorwaarde is de afspraak dat elke deelnemer meteen duidelijk maakt als het tempo voor hem of haar te hoog ligt.  We rijden zodat iedereen "gezond vermoeid" maar volledig ontstresst thuiskomt.

Indien je graag op de hoogte blijft van deze activiteiten en toegang wenst tot de Whatsappgroep, graag een seintje via info@bacwaldefietsclub.be

Mountainbike

MTB rit

Info : zie whatsappgroep MTB ( graag een seintje als u bij deze whatsapp groep wil opgenomen worden – via

info@bacwaldefietsclub.be

MTB-routes

Hierbij vind je ook een "groeiende" lijst van mooie MTB-routes.

Wil je mee mountainbiken

Indien je graag op de hoogte blijft van MTB-activiteiten en toegang wenst tot de Mtb-Whatsapp, geef hiervoor een seintje via info@bacwaldefietsclub.be