Onze fietsactiviteiten

Ritten

Ben je nog op zoek naar een trainingsrit maar weet je niet direct waar naar toe?
Check dan even onze overzichtslijst met ritten.

Zondagrit

Zondag 27 november 2022

Start aan Bacwalde

Groep

Rit

Afstand

Vertrek

Oranje (+)

B005 Beerse

Blauw+

B044 Hingene

Blauw

B044 Hingene

Basic

Hingene

9.30 u

Wie wordt de meest regelmatige deelnemer aan de fietsactiviteiten van de fietsclub?

Tijdens alle ritten van de zomerkalender zullen alle fietsers punten kunnen verzamelen op basis van hun aanwezigheid en aanmelding op  Cally.
Wij hopen dat dit positief zal bijdragen aan de sfeer in de club, als aanmoediging kan dienen om er bij te zijn en aan het correcte gebruik van Cally.

De volgende regels gelden daarbij:

• Verplichte aanmelding op Cally; de telling wordt de dag voor de rit om 14u afgesloten (Cally zelf niet, maar wat er dan nog op komt wordt niet geteld – afmeldingen kunnen wel nog).
  • Wie niet of te laat Cally staat: geen punten, ook al rijdt hij/zij toch mee.
  • Noteer eerst je familienaam en dan je voornaam: dat maakt de verwerking achteraf veel eenvoudiger voor het bestuur.
  • Wanneer er twee ritten zijn in één weekend, is er maximum 1 punt te verdienen.
  • Tijdens een fietsweekend of een fietsvakantie tellen enkel de punten van de thuisritten in diezelfde periode zodat niemand bevoordeeld of benadeeld wordt.
  • De afwezigheden worden genoteerd door de wegkapiteins.
  • Wie herhaaldelijk met inschrijving op Cally toch niet opdaagt zonder vooraf iets te laten weten, zal een berichtje ontvangen.
  • De “winnaars” mogen een symbolische attentie verwachten…

Clublaureaat

Weektrainingen

Weektrainigen

Op dinsdag en donderdagavond organiseren we trainingsritten van om en bij de 2 uur. We starten de 1e dinsdag na het overschakelen van winter naar zomeruur en eindigen half september.

Vertrekuur

Vanaf 6 april vertrek om 18u30u

Vanaf 20 april 2022 vertrek om 18u45u

Vanaf 1 mei 2022 vertrek om 19u

Weekritten overdag

Voor fietsers, al dan niet gepensioneerd, die graag overdag in groep een tochtje doen.
De ritten worden twee dagen op voorhand aangekondigd.  Er wordt rekening gehouden met weer en wind.  De ritten zijn gevarieerd van afstand, maar er is één constante: er wordt gereden aan Blauw/Blauw Plus tempo.  Een andere voorwaarde is de afspraak dat elke deelnemer meteen duidelijk maakt als het tempo voor hem of haar te hoog ligt.  We rijden zodat iedereen "gezond vermoeid" maar volledig ontstresst thuiskomt.

Indien je graag op de hoogte blijft van deze activiteiten en toegang wenst tot de Whatsappgroep, graag een seintje via ons contactfomulier.

Mountainbike

Info : zie whatsappgroep MTB
Graag een seintje als u bij deze whatsapp groep wil opgenomen worden via ons contactformulier.

MTB-routes

Hierbij vind je ook een "groeiende" lijst van mooie MTB-routes.