Onze fietsactiviteiten

Ritten

Ben je nog op zoek naar een trainingsrit maar weet je niet direct waar naar toe?
Check dan even onze overzichtslijst met ritten.

Zondagrit

Zondag 26 juni 2022

Nu zondag zijn volgende ritten gepland.

Start aan Bacwalde.

Gewijzigde starturen!

Groep

Rit

Afstand

Vertrek

Oranje (+)

B077 Saeftinghe

Blauw+

B077 Saefttinghe

7.00u

Blauw

B001 Arendonk

8.00 u

Basic

B082 Terhagen

9.30 u

Wie wordt de meest regelmatige deelnemer aan de fietsactiviteiten van de fietsclub?

Tijdens alle ritten van de zomerkalender zullen alle fietsers punten kunnen verzamelen op basis van hun aanwezigheid en aanmelding op de doodle.
Wij hopen dat dit positief zal bijdragen aan de sfeer in de club, als aanmoediging kan dienen om er bij te zijn en aan het correcte gebruik van doodle.

De volgende regels gelden daarbij:

• verplichte aanmelding op de doodle; de telling van de doodle wordt de dag voor de rit om 14u afgesloten (de doodle zelf niet, maar wat er dan nog op komt wordt niet geteld – afmeldingen kunnen wel nog)
  • wie niet of te laat op doodle staat : geen punten, ook al rijdt hij/zij toch mee
  • wanneer er twee ritten zijn in één weekend, is er maximum 1 punt te verdienen
  • tijdens een fietsweekend of een fietsvakantie tellen enkel de punten van de thuisritten in diezelfde periode zodat niemand bevoordeeld of benadeeld wordt
  • de afwezigheden worden genoteerd door de wegkapiteins
  • wie herhaaldelijk met inschrijving op de doodle toch niet opdaagt zonder vooraf iets te laten weten, zal een berichtje ontvangen

De “winnaars” mogen een symbolische attentie verwachten…

Clublaureaat

Weektrainingen

Weektrainigen

Op dinsdag en donderdagavond organiseren we trainingsritten van om en bij de 2 uur. We starten de 1e dinsdag na het overschakelen van winter naar zomeruur en eindigen half september.

Dinsdag

Op dinsdag geldt het principe van "losrijden" d.w.z. rustig fietsen met gemiddeld +/- 28 km/h.

Afstand dinsdag: +/- 55 km.

Op donderdag is er keuze uit 2 groepen.

Afstand donderdag: +/- 65 km.

Vertrekuur

Vanaf 6 april vertrek om 18u30u

Vanaf 20 april 2021 vertrek om 18u45u

Vanaf 1 mei 2021 vertrek om 19u

Weekritten overdag

Voor fietsers, al dan niet gepensioneerd, die graag overdag in groep een tochtje doen.
De ritten worden twee dagen op voorhand aangekondigd.  Er wordt rekening gehouden met weer en wind.  De ritten zijn gevarieerd van afstand, maar er is één constante: er wordt gereden aan Blauw/Blauw Plus tempo.  Een andere voorwaarde is de afspraak dat elke deelnemer meteen duidelijk maakt als het tempo voor hem of haar te hoog ligt.  We rijden zodat iedereen "gezond vermoeid" maar volledig ontstresst thuiskomt.

Indien je graag op de hoogte blijft van deze activiteiten en toegang wenst tot de Whatsappgroep, graag een seintje via ons contactfomulier.

Mountainbike

MTB rit

Zondag 30 januari

“Spek met eieren”-toer (gravel)  -  112 km – start om 9 u Vertrek AAN DE BIB

Explore M20 Spek met eieren | AllTrails

Info : zie whatsappgroep MTB
Graag een seintje als u bij deze whatsapp groep wil opgenomen worden via ons contactformulier.

MTB-routes

Hierbij vind je ook een "groeiende" lijst van mooie MTB-routes.