Onze fietsactiviteiten

Zondagrit

Zondag 25 oktober 2020

Zondag voorzien we nog vier groepen :

oranje+ : gem. snelheid  30-32 km/u

oranje : gem. snelheid 28-30 km/u

blauw + : gem. snelheid 26-28 km/u

blauw : gem. snelheid 24-26 km/u

Voor alle groepen : laat de snelheid niet ontsporen.  Hou rekening met de ganse groep.

We komen opnieuw samen op het plein aan de bibliotheek.  Denk er aan dat het uur verandert – zorg dat je geen uur te vroeg aan de start staat. Uitslapen mag.

Groep

Rit

Afstand

Vertrekuur

Aankomst +/-

Oranje +

Oranje

Blauw +

Blauw

Instap

Omwille van de huidige coronamatregelen worden er momenteel geen clubactiviteiten georganiseerd.

Fietsen is enkel toegestaan in groepjes van 4.  Wij hopen dat jullie elkaar kunnen vinden via de diverse Whatsapp-groepen om toch te blijven fietsen.  Om jullie daarbij te helpen, hier alvast een lijst met ritten. Dat geeft jullie hopelijk wat inspiratie om je vormpeil op punt te houden.

Tot spoedig en hou het gezond…

Weektrainingen

Weektrainigen

Op dinsdag en donderdagavond organiseren we trainingsritten van om en bij de 2 uur. We starten de 1e dinsdag na het overschakelen van winter naar zomeruur en eindigen half september.

Dinsdag

Op dinsdag geldt het principe van "losrijden" d.w.z. rustig fietsen met gemiddeld +/- 28 km/h.

Afstand dinsdag: +/- 55 km.

Op donderdag is er keuze uit 2 groepen.

Afstand donderdag: +/- 65 km.

Vertrekuur

vanaf ... vertrek om 18u30

vanaf ... vertrek om 18u45

Vanaf ... vertrek om 19u

Afgelastingen

Wanneer de weektrainingen omwille van slecht weer worden afgelast worden jullie op de hoogte gebracht via mail, whatsapp of hier op deze pagina.

Mountainbike

Voorlopig zullen er geen MTB-ritten vanuit de club georganiseerd worden.

Via de MTB-Whatsappgroep kan er nog steeds vrijblijvend onderling afgesproken worden.

MTB-routes

Hierbij vind je ook een "groeiende" lijst van mooie MTB-routes.

Wil je mee mountainbiken

Indien je graag op de hoogte blijft van MTB-activiteiten en toegang wenst tot de Mtb-Whatsapp, geef hiervoor een seintje via info@bacwaldefietsclub.be