Toogdienst

Zoals aangekondigd gaan we met de fietsclub tijdens 3 weekends in het voetbalseizoen 2021 – 2022 de toogdienst verzorgen voor Bacwalde voetbal. We hebben heel wat reacties ontvangen van mensen die willen komen tappen.

Ons 1ste tapweekend is van 8 tot 10 oktober. Johan heeft een planning opgesteld naargelang de matchen die dat weekend plaatsvinden. Om het goed te laten verlopen zijn we voor dat weekend op zoek naar 19 personen.

Het zijn tapshiften van 2,5 u. Op donderdag is er ook een shift voor de trainingen.

Johan zal steeds aanwezig zijn voor de opening en sluiting van de kantine. Er is een doodle opgemaakt waarin je kan aanduiden welke shift(en) voor jou mogelijk zijn. De doodle kan ingevuld worden tot 1 oktober. Daarna maakt Johan een definitieve lijst op. Je mag dus meerdere keuzes aangeven op de Doodle maar zal uiteraard maar 1 shift tappen.

Het is voor de goede zaak en voor de mooie Bacwalde familie !!!

Kan je niet op het eerste weekend, misschien lukt het wel op één van de 2 andere weekends.

Andere weekends:

• 3-5 december 2021