Onze fietsvakanties

Fietsvakanties

Fietsweekends

Planning 2021: 
Weekend 's Hertogenbos van 25 t.e.m. 27 juni 2021 (Blauw, Blauw+)

Weekend Vianden van 25 t.e.m. 27 juni 2021 (Oranje, Oranje+)

Week Vogezen van 21 augustus t.e.m. 28 augustus 2021

Fietsweekends 's Hertogenbos en Vianden

Het gaat jammer genoeg nog een tijd duren eer corona geen spelbreker meer is in onze clubwerking.

Om een lichtpuntje te bieden zijn we met wat voorbehoud toch gestart met het organiseren van de weekends.

In tegenstelling tot de gegevens op de kalender gaan we het weekend in Vianden en in ’s Hertogenbosch gelijktijdig laten doorgaan - meer bepaald in het weekend van vrijdag 25 tot zondag 27 juni.


Wij plannen in beide gevallen een driedaagse.   Wij contacteerden de hotels met het nodige voorbehoud mocht de coronasituatie tegen die tijd nog niet opgelost zijn.   Details van de geplande ritten volgen, maar we kunnen u al een idee geven van de bedoeling.

Het weekend in Vianden bestaat uit drie ritten ter plaatse op heuvelachtig terrein.  Wij mikken met deze activiteit op oranje (plus) gezien de zwaarte van het parcours en de lengte van de ritten.

Met de andere groep rijden we op vrijdag vanuit Boechout naar ’s Hertogenbosch, is er zaterdag een rit ter plaatse en komen we op zondag met de fiets terug naar Boechout.  Reken voor heen- en terugtocht op telkens ongeveer 150 km weliswaar met een aangepast tempo en op vlak terrein.  Met dit weekend mikken we op de fietsers van blauw (plus).  Wij voorzien een volgwagen die kan ondersteunen als er fietsers zijn die door de afstand zouden worden afgeschrikt.

 

Belangrijk !!!  Om ons toe te laten om de interesse in te schatten, vragen wij u onderstaande doodle in te vullen om te bevestigen dat u wil en kan meegaan als de omstandigheden eind juni het toelaten.

 

Wij gaan voor april geen voorschotten vragen, maar uw bevestiging moet toch voor uzelf enige “verplichting” meebrengen.  Reken op ongeveer 220 € kostprijs – wij voorzien voor 24 personen in Vianden en 28 personen in ’s Hertogenbsoch – volgorde van invullen van de doodle telt.