Stand Clublaureaat winter

Ook in de winter 19-20 bekronen we de meest regelmatige fietser van Bacwalde: de fietser die onze activiteiten het meest "eer" aandoet, door zoveel mogelijk aanwezig te zijn op zondag en feestdagen: mag op het einde van het seizoen een verrassing verwachten.

Er zijn enkele vrijwilligers die de aanwezigheden zullen noteren en de tussenstand vindt u hieronder.

Voor de herfst - en winterritten wordt er 1 punt toegekend voor elke rit.

Om het haalbaar te houden (we willen geen ambras met het thuisfront!) hebben we de puntendeling wat aangepast. Bij 50% van de totale punten wordt al goud behaald, 35% geeft zilver en 25% geeft brons.

De telling gebeurt dit jaar op alle verdiende punten op zon en feestdagen. Als er 2 x op een weekend gefietst wordt kan je maximaal maar 1 punt verdienen. Wanneer er wordt uitgeweken naar een zaterdag onwille van het weer kan er enkel voor die zaterdag een punt worden verdiend als er zondag ook kan worden gereden!

Hier de link van de eindstand van het winterklassement 2019 - 2020. Berten van Hecke is winterkoning.