Lidgeld 2020

Het lidgeld voor bestaande leden van Bacwalde fietsclub bedraagt voor het jaar 2020 18€. Een jaar aansluiting bij de VWB 32€. In totaal betaal je dus 50€

Je hebt voor die 32€ ook de mogelijkheid om al uw gezinsleden mee aan te sluiten bij de wielerbond.  Geef de namen van de gezinsleden + geboortedatum + adres in dat geval eveneens door via mail  aan info@bacwaldefietsclub.be. (als je dit nog niet hebt gedaan)

Wie slechts af en toe meerijdt en bij een andere club is aangesloten, moet  natuurlijk niet dubbel betalen. Deze fietsers betalen 18 € maar laten ook dadelijk weten bij welke club en welke bond zij aangesloten zijn (per mail aan info@bacwaldefietsclub.be)

Voor de leden die dit jaar nieuw zijn aangesloten bij onze club vragen we dat ze minimum een clubtruitje bestellen van onze club. Als men dan een zondagrit meerijdt, ze toch ook in cluboutfit kunnen deelnemen. Info hierover op onze website.

Nieuwe leden betalen vanaf nu 68€ + eventuele aansluiting van VWB (32€). In die aansluiting zit dan wel een koerstui met korte mouwen + lidgeld.

Om te voorkomen dat jan en alleman met ons meerijdt zal men vragen aan mensen die al 3 keer met ons hebben meegereden om lid te worden. Je mag gerust van ons al met een andere club zijn aangesloten.

Wij verwachten uw betaling op onze bankrekening BE42 7331 6425 2554 uiterlijk op 1/12/2019.

Bestaande leden betalen na 1/12/2019 60€

Je kan bij de VWB ook een bewijs bekomen dat U bij uw ziekenfonds kan afgeven. Afhankelijk van het ziekenfonds waarbij U is aangesloten kan U daarmee een deel van het lidgeld recupereren.