Lidgeld 2021

Bestaande leden:
Het lidgeld voor bestaande leden van Bacwalde fietsclub bedraagt voor het jaar 2021 18 €. Een jaar aansluiting bij de Vlaamse Wielerbond VWB 32 €. In totaal betaal je dus 50 € wanneer je betaalt vóór 1/11/2020.

Je hebt voor die 32 € ook de mogelijkheid om al jouw gezinsleden mee aan te sluiten bij VWB.  Geef de namen van de gezinsleden + geboortedatum + adres in dat geval eveneens door via mail  aan info@bacwaldefietsclub.be. (als je dit nog niet hebt gedaan).

Nieuwe leden:

Voor je lid wordt, kan je maximum 3 keer vrijblijvend komen meerijden. Je mag tegelijkertijd ook nog bij een andere club zijn aangesloten.

Beslis je om lid te worden, dan betaal je voor de eerste maal 68 € + eventuele aansluiting van VWB (32 €). Voor jouw eerste lidgeld, krijg je een koerstruitje met korte mouwen, zodat je meteen op zondag in de juiste outfit kan meerijden.

Als je slechts af en toe meerijdt en bij een andere club bent aangesloten, moet je natuurlijk niet dubbel betalen. In dat geval betaal je enkel 18 € (bestaand lid) of 68 € bij nieuwe aansluiting.

Betalingen:
Wij verwachten jouw betaling op onze rekening van Bacwalde Fietsclub : BE42 7331 6425 2554 uiterlijk op 31/10/2020 met vermelding “lidgeld 2021 + naam”.

BELANGRIJK : bij laattijdige betaling (vanaf 1/11/2020), betalen bestaande leden 28 € lidgeld (+ 32 € VWB): samen 60 € .  Bij betaling na 15/12/2020 zal je niet in groepsritten worden toegelaten in de periode van zes weken na uw betaling – je loopt dan verder ook het risico dat je een tijdlang niet meer onder de polis van de VWB verzekerd bent.

Info : je kan bij de VWB ook een bewijs verkrijgen dat je bij jouw ziekenfonds kan afgeven. Bij de meeste ziekenfondsen kan je zo een deel van de aansluitingskost bij VWB terugkrijgen.
Zie ook op  https://vwb.be/89/Info-attest-ziekenfonds