Bacwalde Boutique

Tijdens ritten die op de fietskalender worden aangekondigd, trachten we maximaal als club in beeld te komen. We stimuleren iedereen daarom om in cluboutfit mee te rijden.

Hierbij vind je de link naar de modellen:

• Clubkledij model zwart Vermarc  (link)
  • Kledij model Mallorca (link)
  • Zomersokken (link)

Je kan deze wieleroutfit via een formulier bestellen. We verzamelen de individuele bestellingen en sturen die gegroepeerd door naar de leverancier om zo te kunnen genieten van groepskortingen. Het kan dus zijn dat je even zal moeten wachten voor je er iets van hoort. Als het dringend is, kan je dat ook in de opmerkingen noteren, maar dan moet je ook bereid zijn om een meerprijs te betalen.

Hierbij vind je een aantal links naar de juiste formulieren.

1. Bestelbon bovenkledij Heren en Dames (link)

Download dit bestand door rechts op het scherm de neerwaartse pijl aan te klikken. Het bestand verschijnt nu onderaan op je scherm (in Excel). Open het bestand, sluit de gele balk bovenaan en vul het in. Sla het op en zend het terug naar Ilse Doms: boutique@bacwaldefietsclub.be

Bij de kledij staan meestal richtprijzen (rp) vermeld. Deze prijzen gelden bij voldoende aantal bestelde stuks. De prijzen kunnen bij bestelling hoger (tot +20%) of lager uitvallen. De definitieve prijzen hangen af van het aantal bestelde stuks. Wanneer je bestelt, ben je ook akkoord, mocht de prijs hoger uitvallen.

Voor bestellingen moet je rekenen op ca 8 weken vanaf besteldatum bij Vermarc. Voor het regelen van de betaling zal je tijdig een berichtje ontvangen.

Bij vragen, stuur gerust een mailtje naar Ilse .